VIDEO: Cetățenii din comuna Cîlnic au declarat război ambroziei

1694

Sfârșitul săptămânii trecute a scos din case mai mulți cetățeni ai comunei Cîlnic, care au acționat în satul Stejerei înlăturând vegetația de pe marginea carosabilului. Oamenii nu s-au oprit aici, ci au văruit chiar și pomii de pe marginea drumului.

Localnicul Dorin Crețan s-a declarat foarte indignat pe primarul comunei Cîlnic, liberalul Vulpe Dumitru, pe care l-a acuzat că nu ridică un deget în satul Stejerei.
Cetățeanul, revoltat pe nepăsarea șefului administrației locale, a postat pe rețelele de socializare niște filmulețe în care arăta vegetația aflată pe marginea drumului și ambrozia care creștea nestingherită.
De asemenea, omul a arătat în ce hal erau șanțurile din satul Stejerei, un adevărat focar de infecție, asta și pentru că mulți localnici deversau dejecțiile de la propriul wc direct în șanțul din apropiere, în zonă simțindu-se un miros greu de suportat de excremente umane.
Localnicul nu doar a arătat neregulile, ci a pus mâna, alături de alți vecini, să le înlăture.
O parte a cetățenilor din sat sunt însă hotărâți să anunțe Garda de Mediu în legătură cu problemele din satul lor, gospodăriile fiind pline de șerpi, care își fac apariția pe proprietățile lor, urmare a boscheților care cresc nestingheriți în zonă, dar și urmare a rețelei de apă avariate.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here