Victorie pentru Craiova. Zlatinski: “Ne aşteaptă meciuri grele”

621

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în partida amicală disputată, la Belek, în fața echipei Lechia Gdansk (locul 11 în Polonia). Doljenii au deschis scorul în prima repriză, prin Gustavo, care a transformat un penalti obţinut de Burlacu (`32). “Ştiinţa” a fost echipa mai bună pe toată durata meciului, dar nu a putut să-şi majoreze avansul, în ciuda ocaziilor create în mitanul secund. Din nefericire, căpitanul Alex Băluță a ieșit accidentat de pe teren, glezna sa fiind umflată după un contact mai tare cu un adversar. Băluţă i-a liniştit însă pe suporteri, spunând că accidentarea nu pare chiar atât de serioasă. Oltenii pierduseră primul meci de verificare, 4-2 în fața grupării germane SV Meppen. Universitatea Craiova va mai susține două teste în Antalya până la finalul cantonamentului, cu Zaglabie Lubin (locul 5 în Polonia) şi Ludogorets Razgrad (locul 1 în Bulgaria). “Ne așteaptă două meciuri grele și trebuie să jucăm și să ne pregătim bine, să fim în formă maximă când începe campionatul. De asemenea, este foarte important să nu apară accidentări. Și eu, și colegii mei, suntem pregătiți să câștigăm trofee“, a spus bulgarul Hristo Zlatinski, cel care şi-a sărbătorit, luni, ziua de naştere. Mijlocaşul a împlinit 33 de ani, fiind unul dintre veteranii lotului.

Universitatea Craiova – Lechia Gdansk: 1-0 (1-0)
Universitatea Craiova: Calancea (’70, Dică) – Martic (’62, Popov), Tiago (’62, Kelic), Popa (’70, Screciu) – Briceag (’62, Dimitrov), Bancu, Gustavo (’70, Mihăilă), Mateiu (’70, M. Roman) – Bic (’70, Datkovic), Burlacu (’46, Băluță), Mitriță (’62, Bărbuț). Antrenor: Devis Mangia.
Lechia Gdansk: Zelenika – Wawrzyniak, Vitoria, Chrzanowski, Wojtkowiak, Stolarski – Lipski, Mila, Peszko – Macierzynski, Paixao. Antrenor: Adam Owen.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here