Victor Tuhașu este, de astăzi, noul purtător de cuvânt al IPJ Gorj

4335

De astăzi, noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Victor Tuhașu, și-a preluat oficial atribuțiile. ”Astăzi și-a început activitatea ca purtător de cuvânt inspector de Poliție Victor Țuhașu, în cadrul Serviciului Cabinet – Compartimentul Relații Publice. Victor este polițistul care a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor, fiind numit în funcție la data de 15 iunie. Până la aceasta dată, polițistul și-a desfășurat activitatea ca luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj”, potrivit unui comunicat al IPJ Gorj.

Victor Tuhașu, poliţistul de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), din cadrul IPJ Gorj, a obținut cea mai mare notă din țară, la concursul organizat de IGPR, în luna mai, pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţeri de poliţie, ale IPJ Bacău, Bistrița – Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea, prin modalitatea încadrării directe. Câștigătorul examenului pentru postul de purtător de cuvânt (ofiţer specialist I ) al IPJ Gorj a primit 9.70, la testul scris. Victor Tuhașu a făcut primele declarații după concurs, pentru Gorjeanul. ,,Lucrez ca agent de Poliție, în cadrul IPJ Gorj de zece ani. Mi-am desfășurat activitatea în cadrul Postului de Poliție Bustuchin, la începutul carierei, între 2009-2011, după aceea am susținut un examen pentru a lucra în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj. Din 2012, până în prezent mi-am desfășurat activitatea acolo. Întotdeauna am admirat această activitate a purtătorului de cuvânt, consider că este o funcție onorantă pentru oricare polițist să-și reprezinte organizația, este o posibilitate de a promova în carieră. Am considerat că este o oportunitate. O să-mi dau toată străduința să reprezint instituția cât mai bine, cum am făcut-o și ca subofițer. Sincer, nu am avut emoții, pentru că nu aveam nimic de pierdut. M-am pregătit cât de bine am considerat eu, cât de mult am putut”, a declarat Victor Tuhașu.

Instituția are, în prezent, trei purtători de cuvânt: Victor Tuhașu, Miruna Prejbeanu și Corina Scurtu, cea care a fost delegată să asigure relațiile cu mass-media până în luna iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here