Victor Ponta: “Am reușit să facem lucruri concrete pentru târgujieni”

518

Premierul Victor Ponta a declarat la Târgu-Jiu că este convins că oamenii îl vor susține în cadrul alegerilor parlamentare din 9 decembrie, din moment ce s-a ținut de cuvânt și a reușit să facă o serie de lucruri concrete pentru locuitorii din Târgu-Jiu. Acesta a mai subliniat că nu are emoții deoarece este încă din 2004 alături de cetățenii municipiului, de primarul Florin Cârciumaru și de președintele Consiliului Județean.

„Împreună am reușit să facem pentru oamenii din Târgu-Jiu niște lucruri concrete, ce facem cu unitatea militară, cu șoseaua de centură, includerea complexului Brâncuși în lista UNESCO. Sunt lucruri importante pentru oamenii din Târgu-Jiu”, a susținut Victor Ponta.
Primul-ministru a mai declarat că târgujienii vor merge alături de el la parlamentare, așa cum au mers și atunci când nu știau că va deveni șeful Executivului.
„Pur şi simplu, aşa cum în 2004, 2008, oamenii au avut încredere în mine, când nu ştiau că o să ajung preşedinte de partid şi prim-ministru, sunt convins că vor merge alături de mine. Ne-am ținut de cuvânt și avem în continuare lucruri importante de făcut în Târgu-Jiu”, a afirmat Victor Ponta.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here