Vicelui Filip i s-a prezentat aparatul de lucru

533

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Robert Filip, a primit ieri decizia de numirea în funcţie. Acesta a făcut cunoştinţă cu angajaţii CJ Gorj şi s-a instalat în biroul ocupat până de curând de liberala Mădălina Ciolocoi.

Încă de la primele ore ale dimineţii, Robert Filip s-a întâlnit cu șeful județului, Ion Călinoiu. Tot atunci a primit și decizia de numire în funcția de vicepreședinte. Apoi a participat la o ședință în care a fost prezentat aparatului administrativ al județului. “Prima zi de lucru, emoţiile sunt mari, am o responsabilitate mare pe care mi-o asum şi sper să fac faţă situaţiei”, a declarat Robert Filip, vicele CJ Gorj.
Şeful judeţului l-a însoţit pe Filip Jr. la biroul fostului vice, Mădălina Ciolocoi. “Eu văd în el un tânăr care poate să răspundă, pentru că a demonstrat în mediul de afaceri. Poate să aducă un plus de vigoare în administraţie, eliminând efectele negative pe care le cunoaştem foarte bine la funcţionarul public, la cel ce a lucrat în administraţia publică locală. Acest lucru înseamnă pentru vicepreşedinte un angajament pe care şi l-a asumat şi sunt convins că în perioada imediat următoare de acomodare va beneficiu de colegialitatea celor care lucrează în Consiliul Judeţean şi vom intra rapid în ritmul activităţii”, a declarat Ion Călinoiu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here