Vezi ce declarat Ciurel după audierea de la ÎCCJ

526

Laurențiu Ciurel, fost director al CE Rovinari, a fost audiat, astăzi, de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul „Turceni-Rovinari”. Acesta a fost trimis în judecată alături de fostul premier Victor Ponta și senatorul Dan Șova.
Potrivit lui Ciurel, decizia de a apela la o casă de avocatură a fost luată, deoarece juriștii de la Rovinari nu erau specializați în drept comercial și bancar, nu cunoașteau o limbă de circulație internațională și se aflau și în conflict de interese, întrucât făceau parte din categoria celor expropriați.
„Discuțiile cu finanțatorii erau începute încă din anul 2004. Discutam cu 6 sau 7 bănci în paralel. Referatul din 15 noiembrie a fost aprobat de directorul general, iar direcția comercială din CE Rovinari a întocmit un memoriu justificativ, care a fost vizat de mai multe persoane, inclusiv de către mine. În el se spunea că acest serviciu poate fi contractat fără a se face licitație. Nu era problema mea partea de achiziții”, a declarat Ciurel pentru presa centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here