Vârful Craiovei, dorit în Serie A

542

Forma bună a lui Andrei Ivan din ultima perioadă l-a pus, din nou, pe atacantul Ştiinţei pe radarul echipelor din Italia. Dacă în această vară, Empoli s-a interesat de Ivan, acum tânărul vârf este, potrivit presei din peninsulă, vânat de Palermo. Mutarea la echipa de Seria A s-ar putea realiza în ianuarie. Totuşi, având în vedere poziţia în clasament a Universităţii, este greu de crezut că Ivan va fi lăsat să plece pe mai puţin de 2 milioane euro. Palermo a reuşit să marcheze doar nouă goluri în primele 12 etape, şi caută urgent un vârf. Cota lui Ivan, pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, este de 1 milion euro. Din diverse motive, internaţionalul român a refuzat o mutare în ţară şi ar dori să plece doar în străinătate.
În altă ordine de idei, se pare că atacantul oltenilor nu va face deplasarea cu echipa națională în Rusia, după ce i-a recidivat accidentarea suferită la gleznă pe 8 noiembrie.
Tricolorii vor disputa pe 15 noiembrie o partidă de verificare la Grozny. În afara lui Ivan, Chipciu, Stanciu, Tătărușanu, Chiricheș, Hoban, Moți și Keșeru au primit permisiunea de a pleca la echipele de club.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here