Vara aceasta se poartă salopeta

507

salopetaSalopeta a devenit piesa la modă a sezonului cald. Fiind foarte comodă salopeta poate fi purtată atât pentru ţinuta de zi cât şi de ocazie numai să ştii să asortezi accesoriile corespunzătoare.

Se poartă salopeta din denim, care a revenit în atenţia creatorilor de modă. Se poate purta sub diferite forme, scurtă care să evidenţieze talia sau una largă, cu pantaloni lungi, pentru a avea o ţinută mai neobişnuită.

Materialul indicat este denimul subţire pentru a te simţi bine. Se mai poartă salopeta cu corset sau cu bretele subţiri, cu buzunare, sau cu o curea sau o eşarfă subţire în talie pentru a ieşi din tiparul ţinutelor obişnuite.

Pentru o ţinută mai sexy poţi alege o salopetă dintr-un material subţire care să fie cât mai viu colorată, cu diferite imprimeuri, cu pantaloni sau fustă. Alege una mai largă.

Ca acecesorii designerii recomandă folosirea unor cercei simpli şi lungi şi sandale cu tocuri cât mai înalte.

Pentru persoanele cu picioare lungi şi frumoase se recomandă salopetele cu pantalonii lungi din bumbac sau in pentru un look casual, iar dacă vrei să fii mai elegantă alege salopetele decupate la spate sau stil corset.

Vara aceasta se poartă şi salopeta cu bretele în partea bustului la care poţi purta un tricou simplu sau cu un imprimeu deosebit.

În zilele caniculare poţi opta pentru salopetele cu pantaloni scurţi dar şi una cu pantaloni lungi dacă vrei să faci notă discordantă.

Salopeta din materiale fine

Marile case de modă au prezentat în colecţiile din acest an salopete elegante încă din sezonul trecut. Dacă încă mai ai o astfel de salopetă din anii trecuţi nu ezita s-o foloseşti deoarece se poartă şi în acest sezon. Ca materiale poţi alege satenul, mătasea sau bumbacul satinat.

Un sfat din partea stiliştilor ar fi acela ca la salopeta cu pantaloni scurţi să asortăm o pereche de cizme. Pentru a evidenţia talia poţi folosi un şnur sau o cureluşă.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here