Vâlceanu le arată pisica lui Cârciumaru şi lui Călinoiu

892

Dan Vâlceanu, tânărul şef al pedeliştilor gorjeni, a organizat ieri o conferinţă de presă la sediul partidului pentru a-şi transmite în spaţiul public ameninţările voalate spre şefii PSD Gorj.

Mai precis, spre Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, vizaţi de Vâlceanu, cel legat ombilical prin afaceri de Complexul Energetic Oltenia, cei în cauză fiind depistaţi de pedelist ca incompatibili pentru că ar fi făcut parte din AGA de la Aparegio. Atingându-şi scopul, Vâlceanu se mulţumeşte însă să explice presei că va lăsa de la el şi în această chestiune de incompatibilitate, că nu va face vreo sesizare la ANI pentru verificarea celor doi, deoarece va apela la alte modalităţi pentru a-i lăsa fără scaune, adică alegerile locale din 2016.
După ce a ameninţat, în aceeaşi manieră, mai mulţi primari din Gorj că ar putea să le facă sesizări la ANI pentru situaţii de incompatibilitate în care s-ar fi aflat la un moment dat în mandatul lor, Vâlceanu le-a arătat pisica şi lui Cârciumaru şi Călinoiu, cărora le-a transmis astfel că ar sta în pixul său rămânerea lor în scaune. Ca şi în cazul primarilor, Vâlceanu dă de înţeles că nu-şi murdăreşte mâinile cu liderii PSD deoarece la alegerile viitoare le va câştiga posturile. Pedelistul, nu demult lider al tinerilor din PSD Gorj, nu spune şi că cei în cauză nici nu vor mai candida pentru vreun mandat în funcţiile ocupate acum, Vâlceanu având liber să-şi stabilească candidaţi pentru posturile vizate încă de pe acum. Pare însă greu de crezut că prin Eduard Berca, liderul PDL Târgu-Jiu, PDL-ul lui Vâlceanu va câştiga Primăria Târgu-Jiu. Asta, în timp ce voturile sale nu au fost, de asemenea, capabile să-l facă deputat în decembrie 2012.

Fumigene pentru Fluture şi Blaga
De altfel, Vâlceanu face astfel de afirmaţii, atacând la adresa vârfurilor PSD Gorj, deoarece la alegerea sa în funcţie, eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare, sunt aşteptaţi la Gorj, Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here