Vacanță de vis pentru Roberta Crintea, la malul Mării Negre

2532

În cursul acestei săptămâni, Roberta Crintea se bucură de o vacanță de neuitat, pe litoralul românesc. De câteva zile, a ajuns la Mamaia, alături de soțul său și un grup de prieteni. Imaginile postate pe o rețea de socializare sunt grăitoare, pe chipul Robertei citindu-se fericirea.

După o perioadă aglomerată, Roberta Crintea își încarcă bateriile la mare. Aceasta a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii desprinse, parcă, din paradis. Și chiar dacă pare că se află într-un loc exotic, în realitate imaginile sunt surprinse pe litoralul românesc. Roberta se relaxează la Mamaia, alături de soțul său și două prietene. “Sunt la mare în aceste zile, într-un loc de vis din Mamaia, alături de soțul meu și mai am cu mine și make-up artistul Antonela și Daiana Hair Style de la Studio Antonela. Oameni frumoși, o locație absolut fascinantă…ce-aș putea să spun mai mult? Mă simt specială, mă simt iubită, iar sufletul îmi cântă de bucurie când văd că oamenii mă apreciază pentru ceea ce sunt și ceea ce fac”, a declarat Roberta.
Chiar dacă are un program extrem de încărcat, fiind una dintre cele mai solicitate soliste de muzică populară, Roberta Crintea reușește să își facă timp și pentru prieteni, pentru familie, dar și pentru lucrurile mărunte, de care se bucură din plin. Este membră a Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, realizează emisiuni tv, participă la festivaluri, dar și la evenimente diverse. Și, totuși, atunci când timpul îi permite, își ia soțul și prietenii și se refugiază la mare, sau la munte, în locuri unde își încarcă bateriile, dar nu uită nici atunci de publicul său, străduindu-se să răspundă la mesaje și să împărtășească bucuria cu cei care o iubesc.
Minodora Sucea

2 COMENTARII

  1. Dap a-ti plecat acolo pentru cateva ore sa beti o cola daca va ajung banii si hai sa faceti poze…deh mare eveniment ptr niste tarani din scoarta dar ptr oamenii normali cu bani e ceva normal,se pleaca la mare la sf de saptamana sau la munte.chiar sunteti de tot rasul si mai e si Lucian cu barba vopsita…nu-l tine mult in apa ca i se duce vopseaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here