USR și-a suspendat activitățile de precampanie

1930

Conducerea USR a decis suspendarea activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă şi pe cele door to door, de distribuire directă de materiale de promovare, în contextul apariţiei cazurilor de coronavirus.
„Am decis, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activităţile publice de precampanie desfăşurate în stradă şi activităţile door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context”’, a anunțat, marţi, preşedintele USR, Dan Barna.
Liderul USR a cerut Guvernului să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acţiune pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus. „Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentaţia publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, şi altele. Pentru a putea ieşi din criză cu cât mai puţine pagube, e nevoie să fim pregătiţi cu măsuri de sprijin pentru companii şi angajaţii lor”, a precizat Barna.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here