USR Gorj acuză Primăria Târgu-Jiu că nu-i dă, intenționat, sediu!

896

Reprezentanții USR Gorj se plâng că formațiunea politică nu primește sediu de la Primăria Târgu-Jiu, nici pentru organizație, nici pentru birou parlamentar.

,,Pe vremea administrației PSD, unii reprezentanți ai PNL acuzau PSD că nu ne dau sediu. În prezent, în vremea noii administrații PNL, cei care mai demult acuzau PSD că nu ne dau sediu, acum sunt chiar ei în măsură să ofere USR un sediu, nu o fac… suficientă ipocrizie, dar înțelegem că deranjăm. O vom face însă în continuare, până când clasa politică se va curăța de personaje vopsite, plimbate între partide, ghidate doar după interese și care nu reprezintă sub nicio formă problemele oamenilor. Conform legii, partidele politice parlamentare au dreptul la un sediu”, au postat cei de la USR pe pagina de socializare a partidului.

În prezent, USR Gorj are un sediu în regim propriu, în Piața Centrală la etaj, fiind singurul partid politic parlamentar, potrivit conducerii, care nu a primit sediu de la Primăria Târgu-Jiu. Autoritățile municipale ar fi motivat că nu au spații pentru așa ceva.

În opinia celor de la USR, există în oraș sedii blocate și pentru partidele care nu mai există, doar pentru USR ,,nu se poate”.
A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here