Urmărit naţional, reţinut de poliţişti

388

urmaritUn bărbat de 40 de ani, urmărit la nivel naţional, a ajuns în arestul poliţiei după câteva luni bune. Deşi acesta trebuie să îşi ispăşească pedeapsa cu închisoarea încă din luna iunie, gorjeanul a fost reţinut abia ieri după-amiază.

Juvex Mălăeanu, de 40 de ani, din Mătăsari, a primit o pedeapsă cu închisoarea pentru furt calificat. Bărbatul trebuia să stea după gratii începând cu luna iunie a acestui an însă nu a făcut nici măcar o zi de închisoare în penitenciar şi asta pentru că s-a sustras executării pedepsei. “Suspectul a fost identificat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Acesta era pus în urmărire urmarit (2)la nivel naţional. El a fost condamnat de către o instanţă de judecată la şapte ani de închisoare pentru că, în cursul lunii noiembrie 2008, în mod repetat a sustras de pe vagoanele de marfă din staţia CFR Dragoteşti cuple şi distribuitoare de aer, punând astfel în pericol siguranţa circulaţiei feroviare”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Bărbatul a fost depistat de către oamenii legii pe raza localităţii sale de domiciliu.

Acesta a fost reţinut şi urmează să fie încarcerat în penitenciar. “El a fost introdus în centrul de Reţinere şi Arest Preventiv urmând ca, în continuare, să fie efectuate formele legale pentru a fi transferat în Penitenciarul Târgu-Jiu”, a completat Tică.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here