Urmărit naţional, prins la Rovinari

360

Poliţiştii Oraşului Rovinari şi cei ai posturilor de poliţie arondate au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În timpul acţiunilor, poliţiştii au urmărit verificarea legalităţii actelor de comerţ întreprinse de agenţii economici. În acest sens au fost controlate 15 societăţi comerciale şi 12 baruri. De asemenea, au fost verificaţi 21 agenţi de pază cu privire la modul în care îşi execută serviciul de pază, controlate 63 de autovehicule, legitimate un număr de 57 de persoane, din care 11 au fost conduse la sediul poliţiei pentru clarificarea situaţiei.

În cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au constatat 25 de abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate sancţiuni, în valoare totală de 5.500 lei, au reţinut 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Urmărit naţional, depistat la razie

Pe parcursul raziei, poliţiştii Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat şi reţinut un bărbat care figura în evidenţa persoanelor urmărite la nivel naţional.

Este vorba despre O.D., de 46 ani, din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj, pe numele căruia o instanţă de judecată a emis mandat de executarea a pedepsei închisorii de un an, pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. În fapt, persoana în cauză, a fost depistată de poliţiştii rutieri la data de 21.02.2009, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii l-au introdus pe O.D. în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca după îndeplinirea formalităţilor să îl depună în penitenciar.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here