Universitatea „Constantin Brâncuşi”, pregătită pentru admiterea din toamnă

625

În luna septembrie are loc cea de-a doua sesiune de admitere organizată de Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu. Sunt scoase la concurs 550 de locuri pentru studii universitare de licenţă la Zi şi 116 la ID. Pentru studii de masterat sunt disponibile 260 de locuri. Admiterea se face pe bază de dosar.

Începând cu data de 6 septembrie, UCB Târgu-Jiu dă startul celei de-a doua sesiuni de admitere. În perioada 6-12 septembrie se desfăşoară admiterea la facultatea de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei, la restul facultăţilor înscrierile începând din data de 9 septembrie. Potrivit reprezentanţilor universităţii, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie sunt scoase la concurs 550 de locuri la Zi şi 116 la ID – studii de licenţă şi 260 locuri pentru masterat. „Pentru sesiunea din luna septembrie scoatem la concurs câteva sute de locuri, distribuite astfel: Facultatea de Inginerie – 160, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – 122, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative – 212, Facultatea de Educaţie Fizică, Litere şi Kinetoterapie – 42, Facultatea de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei 14; la Învăţământ la Distanţă avem 24 de locuri la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative şi 92 de locuri la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor”, menţionează Mihai Cruceru, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
260 de locuri la master
Pentru studii universitare de masterat, sesiunea septembrie, UCB Târgu-Jiu are 260 de locuri disponibile. Cele mai multe sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. „Pentru masterat avem 24 de locuri la Facultatea de Inginerie, 139 la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, 86 la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative şi 11 la Facultatea de Educaţie Fizică, Litere şi Kinetoterapie”, menţionează prorectorul Mihai Cruceru.
Admiterea se desfăşoară conform metodologiei în baza căreia s-a derulat şi sesiunea din vară, mai exact este vorba despre concurs de dosare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here