Universitatea „Constantin Brâncuși” a încasat 3.263.456 de lei din proiecte

696

Anul 2016 a fost unul benefic pentru Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu din punct de vedere al cercetării științifice. UCB a încasat 3.263.456 de lei din proiecte sau contracte de cercetare.

Cercetarea științifică în anul 2016, la nivelul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, a cuprins: 14 aplicații de proiecte depuse la diverse competiții; 7 proiecte de cercetare derulate; 4 contracte încheiate cu agenți economici. În ceea ce privește sumele încasate din proiecte/contracte de cercetare/educaționale inclusiv ERASMUS+, acestea se ridică la 3.263.456 de lei.
Tot în anul 2016 cinci cadre didactice au depus dosare pentru obținerea atestatului de abilitare: Prof.univ.dr. Adrian Gorun; Prof.univ.dr. Horațiu Tiberiu Gorun; Prof.univ.dr.ing. Luminița Georgeta Popescu; Prof.univ.dr. Hadrian Gorun; Prof.univ.dr. Diana Pociovălișteanu.
De asemenea, în anul 2016 au fost organizate în cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu 11 Conferinţe științifice cu participare internațională, fiind susținute peste 900 de lucrări științifice.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here