Ungurii caută tapiţeri gorjeni în producţia de canapele

542

O nouă ofertă de job-uri în străinătate. Prin serviciul de ocupare european (EURES), Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, pune la dispoziţia gorjenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, pe lângă cele 130 de job-uri în Marea Britanie, 10 locuri de muncă, în meseria de tapiţer, în Ungaria.

tapiteri 2Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot angaja în străinătate, prin intermediul Serviciului EURES al AJOFM Gorj.
Potrivit reprezentanţilor agenţiei, o firmă din Ungaria recrutează 10 persoane pricepute să lucreze cu lemn şi piele, mai exact în producţia de canapele. Una dintre cerinţele angajatorului în ceea ce priveşte potenţialii candidaţi, este aceea de a cunoaşte limba maghiară la un nivel mediu să fi absolvit o şcoală profesională sau un curs de calificare în acest domeniu. De asemenea, se cere experienţă de minimum 2 ani. Contractul de muncă se semnează şi este pe o perioadă nedeterminată. Totodată firma acordă şi transport gratuit iar salariul 800 ft/oră, salariu brut 140 000 ft/lună.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here