Un zâmbet pentru persoanele nevăzătoare

399

cadouri nevazatoriZeci de persoane nevăzătoare l-au primit ieri pe Moş Crăciun, care nu a venit cu mâna goală ci le-a adus, din partea mai multor instituţii, câteva pachete menite să le mai îndulcească puţin Sărbătorile.

De asemenea, toţi cei care au fost prezenţi ieri la sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din Târgu – Jiu, au asistat şi la un spectacol de colinde oferit de grupul „Tisa” din Tismana.

Cei care s-au bucurat cel mai mult de aceste cadouri au cadouri nevazatori (3)fost, bineînţeles cei mici. Mulţi dintre ei, după ce că au probleme grave de vedere, provin şi din familii cu posibilităţi materiale reduse. Majoritatea zilelor lor nu sunt numai întunecate ci şi pline de griji, iar astfel de ajutoare şi cadouri nu fac decât să le mai amintească, măcar de Sărbători, cum este să zâmbeşti. Potrivit preşedintei Asociaţiei, Victoria Saioc, Consiliul Judeţean Gorj a oferit 105 pachete şi Primăria Târgu – Jiu 97 de pachete, toate conţinând dulciuri şi fructe. Pe lângă acestea, au mai venit încă 40 de pachete de la Consiliul Judeţean şi 20 de la Primăria Târgu – Jiu, care conţin mai multe alimente şi care au fost date persoanelor nevăzătoare cu cele mai mari probleme financiare. În această acţiune s-a implicat şi Crucea Roşie Gorj, care a oferit o serie de produse din paste făinoase.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here