Un transportator din Corcova care făcea curse regulate la Tricotaje Motru și toată familia au Covid-19

10098

Este alertă maximă în comuna Corcova, la câţiva kilometri de Gorj, după ce un transportator de persoane (care efectua curse regulate din Mehedinţi către fabrica de confecții din Motru) a fost confirmat cu virusul Corona. Întreaga sa familie a fost, inițial, izolată la domiciliu, după care: internată în spital.
Din spusele pacientului (persoana de sex masculin, din Mehedinți, care presta servicii de transport persoane pentru o fabrică de confecții din județul Gorj), în data de 17 aprilie, a prezentat simptomatologie ușoară, iar în data de 23 aprilie, a solicitat serviciul 112, fiind adus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde a fost testat și internat. În urma anchetei epidemiologice, membrii familiei au fost izolați la domiciliu. În acest moment, trei membri de familie ai pacientului de sex masculin sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, fiind confirmați pozitiv cu COVID-19. Aceștia se află sub supraveghere medicală. Ancheta epidemiologică este în desfășurare”, transmite Direcția de Sănătate Publică Mehedinți.
La Tricotaje Motru lucrează mai mulţi localnici din Broșteni și Florești din Mehedinţi, o parte fiind izolaţi la domiciliu.
DSP Mehedinţi raportează 38 de infectaţi cu coronavirus, internaţi la această oră. Judeţul vecin a avut nouă decedaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here