Un nou concurs în școlile din Gorj. Sunt vacante 52 posturi de directori

1253

Nu mai puțin de 52 de posturi de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ din Gorj vor fi scoase la concurs în sesiunea ianuarie-aprilie.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Gorj, în perioada 19-25 ianuarie vor fi depuse dosarele de înscriere la proba scrisă, iar între 26-28 ianuarie se va face evaluarea acestora.
Pe 31 ianuarie se va afişa lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor, iar pe 1 februarie se vor putea depune solicitările de analiză a cauzelor şi remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere în platforma informatică.
Pe 4 februarie va fi afişată lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor.
Proba scrisă va avea loc pe 18 februarie şi tot în aceeaşi zi vor fi afişate rezultatele. Contestaţiile în urma probei scrise vor putea fi depuse în zilele de 18 şi 19 februarie.
Afişarea rezultatelor finale după rezolvarea contestaţiilor se va face pe 22 februarie.
Candidaţii care nu au putut susţine proba scrisă pe 18 februarie din cauză că se vor afla în izolare şi carantină vor putea susţine proba scrisă pe 4 martie şi în aceeaşi zi vor afla rezultatele.
Contestaţiile se vor depune în zilele de 4 şi 5 martie şi tot atunci vor fi afişate rezultatele după contestaţii.
Proba de interviu se va susţine în perioada 16-25 martie, iar contestaţiile la această probă între 17 şi 29 martie. Pe 29 martie se vor afişa rezultatele finale ale concursului.
Pe 31 martie se vor valida rezultatele finale, iar pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie.
Sunt vacante 34 posturi de director și 18 posturi de director adjunct.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here