Un elev din Târgu-Jiu, ministrul Afacerilor Interne pentru o zi

690

Băiatul de 12 ani, din Târgu-Jiu, care a găsit un portofel în drum spre școală și l-a predat dirigintelui său, a mers, joi, la Ministerul Afacerilor Interne, unde a avut parte de o serie de surprize, în cadrul evenimentelor organizate de Ziua Copilului. Ministrul Carmen Dan l-a felicitat, din nou, pentru acest gest și i-a oferit și un tort, pentru că era ziua lui de naștere.

”Eu, pentru că tu ai făcut o faptă atât de frumoasă, pe care ar trebui să o facem fiecare și pentru că apreciez extraordinar de mult că sunt familii și profesori în școală care educă în acest fel copiii, m-am gândit că astăzi tu ești cea mai potrivită persoană să fii ministru de Interne. Ești pregătit să preiei această funcție?

Va trebui să fii o gazdă foarte atentă și primitoare cu toți copiii care astăzi vor vizita Ministerul de Interne. Îți mulțumesc și este important ca și ceilalți copii să ia exemplul tău”, i-a transmis ministrul Carmen Dan copilului de 12 ani, din Târgu-Jiu. Gabriel Stan este elev al Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae. În luna ianuarie, după ce și-a anunțat dirigintele, acesta a dus un portofel care conținea documente și bani, la sediul IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here