Un elev de la LPS va reprezenta Gorjul la competiția de kickboxing de la Târgu-Mureș

2192

Alexandru Răducan Velican, în vârstă de 18 ani, va fi sportivul din Gorj care va reprezenta, sâmbătă, județul la competiția de kickboxing “Cupa Armura”, care se va desfășura la Târgu-Mureș. Elevul de clasa a XII-a de la Liceul cu Program Sportiv(LPS) Târgu-Jiu este legitimat la Clubul Sportiv Renshi din municipiu, condus de Iacob Cherș, totodată antrenorul tânărului. La competiția din Târgu-Mureș s-au înscris sportivi din 15 județe ale țării, Oltenia având reprezentanți doar de la Târgu-Jiu, Slatina și Severin.

Cherș susține că elevul său, pregătit de către acesta în ultimele două luni de zile, va face mai mult decât o figură frumoasă la competiția de la Târgu-Mureș, acesta având speranța că Alexandru va veni acasă cu cupa, pentru categoria 65 de kg, seniori. Pentru competiție, sportivul de la Gorj beneficiază de o sponsorizare venită din partea Hotelului Brâncuși din Târgu-Jiu.
VELICANDe altfel, antrenorul își va prezenta elevul și la o competiție internațională de K1 care va avea loc pe 8 noiembrie în Ungaria. Aici vor participa competitori din opt țări. România va avea aici o triplă reprezentare, sportivi din Târgu-Jiu, Târgu-Mureș și Sfântu-Gheorghe își vor arăta măiestria într-o gală de K1, ei urmând să se confrunte cu jucători din Ungaria, Italia, Rusia, Ucraina și Bulgaria. Pentru acest concurs, sportivul de la Gorj speră să obțină și un sprijin financiar din partea autorităților județene și municipale.
La Clubul Sportiv Renshi sunt legitimați sportivi de K1, unifight, MMA Fighting, judo, de diferite vârste.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here