Un candidat la alegerile din Prigoria și-a pus mustața la bătaie pentru primărița Iliescu

1139

Aurel Miruță, candidat la alegerile locale din Prigoria, și-a pierdut mustața la un pariu, făcut înainte de scrutinul din 5 iunie. Acesta a pus rămășag cu un coleg din PNL Prigoria că dacă colega sa Iuliana Iliescu va lua primar, el își va rade mustața. A doua zi după scrutin, Miruță a respectat pariul, chiar dacă el nu a intrat în Consiliul Local Prigoria, și s-a lăsat ras la mustață. Momentul a fost imortalizat și postat pe o rețea de socializare, loc în care candidatul a primit numeroase felicitări. Amuzată de situație a fost și nou aleasa Iuliana Iliescu care a declarat că PNL-ul a pierdut o mustață, dar a câștigat un om de cuvânt.

mustacioara (1)Campania candidatei PNL la Primăria Prigoria a fost condusă, pe parte informatică, de către Aurel Miruță, membru al partidului, aflat imobilizat într-un scaun cu rotile. Miruță a figurat și în lista de consilieri ai Iulianei Iliescu la poziția a opta, loc neeligibil, dar cu toate acestea liberalul a fost permanent alături de echipă. Nu a fost însă în totalitate convins că Iliescu va câștiga competiția electorală, știut fiind că Prigoria era un fief PSD.
Acesta a pus astfel pariu că dacă Iliescu va fi primar, el își va rade mustața. Iuliana Iliescu a fost alesă cu 600 de voturi din 1700 valabil exprimate. Procentul de peste 30% i-a fost suficient să câștige primăria și să ia 4 consilieri la fel ca și PSD-ul. Două mandate a câștigat aici ALDE și 1 UNPR.
“Dânsul a pariat și a pierdut. A pariat că dacă voi câștiga primăria își va rade mustața. Am câștigat, iar dânsul, ca un om de cuvânt ce este și-a sacrificat mustața”, a declarat, râzând, Iuliana Iliescu, noul primar de Prigoria.

mustacioara (2)Neică nu fi mincinos că îți dau mustața jos
Aurel Miruță spune, în schimb, amuzat, că ar fi câștigat un pariu nu că a pierdut unul, acesta luându-și adio însă de la mustăcioara sa. Candidatul PNL este însă printre puținii care își mai respectă cuvântul dat, chiar dacă pariul a fost făcut în spirit de glumă.

mustacioara (3)Prigoria este liberală din această săptămână. Noua primăriță Iliescu nu s-a gândit însă cu cine va face majoritate pentru Consiliul Local. Un singur vot al UNPR ori două de la ALDE i-ar fi insuficiente pentru o majoritate lejeră în acest for de conducere locală.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here