Uleiul, un produs la mare căutare în Târgu-Jiu

386

ulei1Ieri, dacă vroiai să cumperi ulei de cel mai mare supermarket din Târgu-Jiu, produsul nu mai era de găsit. Târgujienii şi nu numai, au dat năvală în magazine şi s-au aprovizionat fiecare cu cât a putut, în funcţie de bani şi de necesarul zilnic.

 

 

Asta, după ce se anunţase încă de zilele trecute că, începând de la 1 septembrie, preţul uleiului se va scumpi, datorită diminuării producţiei de floarea soarelui.

Rafturile destinate depozitării sticlelor de ulei ale acestui supermarket, cu o seară înainte de preconizata scumpire, erau aproape goale. Se mai găsea doar ulei de măsline şi de porumb, care datorită preţului mai mare nu se prea vânduse.

În schimb, cel de floarea-soarelui nici chip să-l mai fi găsit pe acele rafturi. Ce se mai putea găsi pe aceste etajere era doar un anunţ, cu precizarea că, în curând, supermarketul va fi aprovizionat cu un anumit tip de ulei. Am mers mai departe la un alt supermarket, unde acolo puteai vedea, nu doar o marcă de ulei, ci chiar mai multe, iar fiecare s-a putut aproviziona cu cantitatea dorită, dar şi cu marca preferată.

Oare ce se va întâmpla dacă se va scumpi, pâinea, aşa cum se anunţă.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here