Ucis pe loc la impactul cu un pom

413

accident (1)Un profesor în vârstă de 25 de ani a murit pe loc după ce s-a izbit cu maşina de un pom. Se pare că tânărul nu a reuşit să redreseze maşina, în urma unei depăşiri. Accidentul s-a produs în localitatea Tălpăşeşti.

Florin Constantin Buzatu, din Stolojani, era profesor de religie la Mătăsari. Bărbatul conducea maşina personală, un Matiz, când, după ce a efectuat o depăşire regulamentară, nu a mai revenit pe banda lui şi a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului. Martorii nu îşi explică faptul că tânărul şofer nici măcar nu a încercat să frâneze. În urma multiplelor traumatisme, conducătorul auto nu a avut nicio şansă de a scăpa cu viaţă.

Viteza, bat-o vina

accident (3)Se pare că bărbatul conducea cu o viteză destul de mare. Cel puţin aşa susţin ceilalţi participanţi la trafic. Nici reprezentanţii poliţiei nu îşi explică ce s-a întâmplat, însă, şi de ce tânărul nu a avut nicio reacţie. „Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana ce se afla la volanul maşini a efectuat o manevră regulamentară de depăşire însă nu a mai revenit pe sensul său, a depăşit partea carosabilă, a zburat peste un şanţ şi a intrat în coliziune frontală cu un pom”, a declarat Sergiu Posea, şef Birou poliţie Rutieră. Martorii au declarat că au încercat să îi acorde primul ajutor dar nici nu s-a mai pus problema de aşa ceva. În momentul în care a ajuns ambulanţa, medicii nu au putut decât să constate decesul. Mare durere, însă, pentru familia tânărului. Alertaţi, aceştia au ajuns la câteva zeci de minute de la nefericitul eveniment, la faţa locului.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here