UCB derulează un proiect cofinanţat prin POSDRU

437

Începând cu luna mai 2014, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara şi o societate comercială din Bucureşti derulează proiectul cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013: „Îmbunătăţirea programelor universitare de studii în domeniile Administrării afacerilor, Contabilităţii şi Ştiinţelor juridice prin consultarea alumni”. Conferinţa de lansare a proiectului are loc pe 12 iunie.

Proiectul „Îmbunătăţirea programelor universitare de studii în domeniile Administrării afacerilor, Contabilităţii şi Ştiinţelor juridice prin consultarea alumni” se încadrează în Axa prioritară 1: „Educaţie şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2: „Calitate în învăţământul superior”.
Sub sloganul „Conectează-te la viitor cu Alumni!”, obiectivul general al proiectului este de consolidare a cooperării între mediul universitar şi mediul de afaceri prin intermediul alumni pentru o mai bună corelare a învăţământului superior cu piaţa muncii prin îmbunătăţirea/adaptarea programelor de studii, respectiv dezvoltarea/ adaptarea curriculumul-ui universitar. „Conferinţa organizată cu prilejul lansării proiectului se va desfăşura în data de 12 iunie 2014, ora 10:00, în Amfiteatrul A 016 al Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, str. Calea Eroilor, nr. 30”, confirmă Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here