Turist hunedorean căzut de la balconul unei cabane din Rânca! Are fractură de șold

530

Un turist, cazat la Cabana Munții Parâng din Rânca, a căzut, duminică dimineața la ora 2.30, de la balconul aflat la etajul unu al clădirii, în exteriorul locației, omul fiind găsit de o salariată a pensiunii zăcând pe gresia cabanei. Bărbatul de 50 de ani, din județul Hunedoara, a primit îngrijiri medicale de la salvamontiștii din Rânca, după ce salariata a apelat la 112, alertată, chemând o ambulanță. Pacientul, care suferise și o lovitură la cap și la una din mâini, a ajuns, în final, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, unde a fost diagnosticat cu fractură de șold. Se pare că victima a căzut de la balconul cabanei din Rânca, pentru că i s-a făcut rău.

Potrivit prezentării proprii, Cabana Munţii Parâng Rânca este situată în staţiunea Rânca, la doar 500 de metri de pârtia de schi Păpuşa. Cabana oferă turiștilor camere cu baie privată, o terasă, facilităţi de grătar şi parcare gratuită. Toate camerele Cabanei Munţii Parâng Rânca au balcon, vedere la munte şi TV prin cablu. De la balconul unei astfel de camere a căzut și turistul respectiv, spun reprezentanții Salvamont Gorj, ajunși primii lângă cel rănit. La numerele de telefon ale cabanei ne-a răspuns însă, duminică, doar fostul proprietar al clădirii.

,,Nu știu nimic, eu am vândut Cabana, anul trecut, domnului Ilinca. Nu știu dacă dânsul a redeschis spațiul pentru turiști. O să întreb ce s-a întâmplat”, a declarat fostul proprietar.

Doctorul Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopedie Traumatologie a SJU  Târgu-Jiu, a precizat însă pentru Gorjeanul că pacientul hunedorean are fractură de șold și și-a cerut transferarea la un spital din județul său, starea sa fiind stabilă.

Se pare că victima a căzut de la balcon, pentru că i s-ar fi făcut rău, nu pentru că ar fi fost în stare de ebrietate, cum s-a vehiculat la un moment dat.
A.Stoica

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here