TSD Târgu Jiu: “Fii om, plantează un pom!”

486

De Ziua Pământului, Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat Târgu-Jiu a organizat în data de 22 aprilie 2013, la ora 16.20 o amplă acţiune de plantare puieţi, în Parcul de pe Insuliţă Târgu-Jiu, spaţiu stabilit de comun acord cu autorităţile locale.

Acţiunea derulată sub sloganul “Fii om, plantează un pom!” are scopul de a conştientiza importanţa pomilor pentru calitatea mediului înconjurător, pentru sănătatea fiecărui locuitor, precum şi rolul educativ şi de responsabilizare pe care îl are gestul de a sădi un pom.
Tinerii din TSD Târgu-Jiu şi TSD Gorj, alături de seniorii din PSD au plantat un număr mare de puieţi în Parcul de pe Insuliţa Târgu-Jiu. Aceştia şi-au propus să realizeze această acţiune cu menirea de a conştientiza şi de a informa cetăţenii asupra unor aspecte importante din viaţa lor, în perspectiva atingerii unui standard şi mod de viaţă mai sănătos prin protejarea mediului înconjurător precum şi promovarea conceptului de simţ civic în rândurile tinerilor. “Mă bucur că acţiunea-“Fii om, plantează un pom!”, a avut un număr mare de participanţi printre care cei mai remarcaţi s-au făcut tinerii. Cred că dincolo de responsabilitatea autorităţilor, fiecare dintre noi, prin gesturi simple, trebuie să contribuim la sănătatea mediului în care trăim şi de care depinde viaţa noastră”, a declarat Ştefan Constantin, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Social Democrat Târgu-Jiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here