Trucuri pentru a fi mereu frumoasă

591

frumusetePentru a fi frumoasă nu trebuie să arăţi într-un anumit fel sau să ai o anumită vestimentaţie după un anumit tipar. Atitudinea este cea care degajă frumuseţea, iar ea se obţine din încrederea în sine şi ambiţia proprie.

Sunt câteva elemente însă de care o femeie trebuie să ţină seama pentru a se simţi frumoasă. Şi cum nu sunt persoane urâte ci doar care nu au grijă de ele, iată anumite sfaturi pentru îngrijirea de zi cu zi a femeilor care vor să fie frumoase în permanenţă.

Profesioniştii în îngrijire personală sunt de părere că tenul este primul punct al oricărui plan de înfrumuseţare. Dacă preferi produsele tip fast – food sau fumezi ori nu dormi nopţile cu regularitate, cearcănele, tenul congestionat şi murdar sunt semnele care apar datorită exceselor tale.

În acest caz apelează la o dietă pe care trebuie să o urmezi câteva luni cu fructe şi legume, consumate în fiecare zi, în stare proaspătă sau sub formă de sucuri naturale dimineaţa. Nu uita de consumul de apă şi să îţi hidratezi tenul în fiecare zi cu apă rece, care stimulează circulaţia sângelui.

Utilizează în acest sens o cremă exfoliantă. Vei înlătura celulele moarte şi îţi vei înviora tenul.

Dacă ai riduri, specialiştii recomandă ca, după de ai folosit crema destinată prevenirii lor, să încălzeşti porţiunile ridate ale feţei cu un spot luminos, până în momentul când zona s-a încălzit. Poţi face acest lucru atât seara cât şi dimineaţa, înainte de a aplica machiajul.

Femeile care au cearcăne, pot folosi sucul de portocale. Înainte de machiaj, tamponează-te cu acest suc, după care poţi folosi fondul de ten. Nuanţele de gri, albastru sau mov nu sunt indicate dacă încă se văd urmele oboselii, deci fii atentă ce machiaj alegi.

Modul de îmbrăcăminte

frumusete 3Stilul vestimentar spune totul despre personalitatea fiecărei persoane. Tocmai de aceea va trebui să ştim câteva reguli de alegere a vestimentaţiei, pentru a putea epata în fiecare zi.

Anumite persoane se îmbracă în anumite haine în care se simt cel mai bine, altele sunt în pas cu tendinţele, lăsând confortul pe un loc mai în spate, iar alţii îşi potrivesc exact fiecare costumaţie datorită mediului în care se află.

Cum ne dăm seama de stilul vestimentar care se potriveşte, pentru ca prima impresie creată să fie cât mai plăcută? Regula esenţială a unui stil plăcut este ca haina să fie curată şi călcată.

Fiecare detaliu trebuie luat în considerare, deci, de la pantof şi până la ceas, micile accesorii vor fi ingredientul special din vestimentaţia aleasă. Nu evita să porţi haine îndrăzneţe, chiar dacă tu crezi că nu ţi se potrivesc.

Vei fi stupefiată cât de bine te aranjează şi te simţi în ele, iar eleganţa fiecărei vestimentaţii o imprimi chiar tu, prin felul în care te simţi.

Poţi fi şi tu în top, dar cu măsură. Acolo unde stilul actual nu este în concordanţă cu atitudinea ta, cel mai indicat lucru este să nu adopţi tendinţele noi.

Varietatea este cuvântul cheie al stilului tău. Dressingul va fi policrom, pentru ca tu să optezi pentru vestimentaţia potrivită fiecărei ieşiri.

Iată câteva trucuri ale alegerii hainelor. Dacă ai gâtul scurt, nu-ţi colora b uzele. Pantofii care au curele îţi afişează piciorul mai mic decât este, deci fii atentă când îţi achiziţionezi perechea de încălţăminte. Colierul scurt va „scurta” şi gâtul, deci dacă eşti mică de statură, poţi mai bine să alegi un colier mai lung, cu personalitate.

Liniile verticale şi subţiri creează senzaţia de zvelt şi înalt. Imprimeurile şi modelele pe pantalon şi bluză, pot da o imagine a persoanei cu câteva kilograme în plus.

Sfaturile specialiştilor în frumuseţe pot fi percepute ca un bun început pentru îndreptarea imaginii tale. Astfel te vei simţi bine în pielea ta, iar acest lucru va fi remarcat de toţi cei din jur.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here