Tribunul i-a dat mână liberă lui Bucălăete la Gorj

658

Preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, s-a întâlnit sâmbătă, aşa cum a anunţat, cu liderul Partidului România Mare, Vadim Tudor, la Bucureşti în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent lărgit a formaţiunii politice. În cadrul şedinţei s-a discutat şi despre problemele apărute în teritoriu, odată cu formarea grupului de pucişti care cer, în continuare, capul Tribunului Vadim. Preşedintele a fost însă destul de înţelegător acceptând propunerea venită din partea unui membru al BPN, care a cerut ca Tribunul să îi primească la discuţii la jumătatea acestei săptămâni pe cei care au făcut valuri în partid. Vadim Tudor şi-a arătat apreciere faţă de liderii de filiale din ţară care au fost alături de el şi de partid, chiar şi într-un moment în care răzvrătiţii din PRM promiteau avantaje cu nemiluita pentru cei care li se alăturau.

Dacă discuţiile se vor finaliza în favoarea PRM, atunci se va găsi o cale de colaborare cu unii dintre cei care formează acest grup al puciştilor din partid. În schimb dacă acestea vor fi defavorabile construcţiei partidului atunci fiecare preşedinte de filială care a fost afectat de demersul ilegal şi nestatutar al puciştilor va înainta plângere penală împotriva celor care s-au autointitulat lideri ai Partidului România Mare, depăşind cu bună ştiinţă regulile organizatorice şi statutul acestui partid. “Aşa cum am prezentat mass-mediei din Gorj, m-am deplasat la şedinţa Biroului Permanent Central al PRM, structură din care fac şi eu parte, unde, împreună cu colegii mei am analizat starea de fapt şi s-a ajuns la concluzia că sunt doar câteva persoane care au încercat să destabilizeze partidul. S-a stabilit să se poarte o ultimă discuţie cu cei care au adus deservicii PRM-ului, iar dacă aceştia continuă vom acţiona în consecinţă, atât prin hotărârile proprii ale PRM cât şi, personal, în instanţă. La nivelul judeţului Gorj este o singură persoană care a lansat, public, atacuri împotriva preşedintelui Vadim, cât şi împotriva mea, nefiind o problemă atât de mare atât timp cât nu are susţinători în PRM Gorj”, a declarat Bucălăete.
“Sigur că decizia finală va fi una care să aducă stabilitate în PRM, în vederea pregătirii strategiei pentru evenimentele politice şi sociale următoare”, a conchis şeful PRM Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here