Trenul ucigaş

467

Halta Rovinari Sud a devenit un loc al morţii, la fel şi trenul accelerat de pe ruta Târgu-Jiu – Bucureşti şi asta pentru că, în mai puţin de 24 de ore, două persoane şi-au pierdut viaţa acolo. Unul dintre cei doi bărbaţi avea asupra sa şi un bilet de adio.

Luni seara, un bărbat a fost accidentat de trenul accelerat Bucureşti – Târgu-Jiu în Halta Rovinari Sud. Iniţial, martorii au crezut că este mort anunţând acest lucru la 112. Câteva minute mai târziu, potrivit angajaţilor de la ambulanţă, un martor a sunat din nou spunând că victima mai respiră totuşi. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de o ambulanţă din Rovinari, fiind transportat de urgenţă la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Deşi a fost accidentat foarte grav, Ion Cojocariu, victima, încă mai respira.

Două sinucideri ?

Paradoxal este faptul că, acelaşi tren, cu mai bine de 12 ore înainte, a accidentat mortal un alt bărbat, de 34 de ani, din Rovinari. Evenimentul nefericit s-a desfăşurat în acelaşi loc. „Întâmplarea a făcut ca, în dimineaţa aceleiaşi zile, undeva în jurul orei 06.40, acelaşi tren accelerat, în acelaşi loc, să accidenteze, de această dată mortal, un alt bărbat, tot din Rovinari”, a declarat Daniel Brotea, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Gorj. Tânărul de 34 de ani, însă, se pare că a dorit să îşi ia viaţa, asupra sa fiind găsit un bilet de adio. În ceea îl priveşte pe bărbatul de 59 de ani, în urma primelor cercetări se pare că acesta se afla în apropierea căii ferate şi a fost acroşat din greşeală de garnitura de tren. „Nu ne putem pronunţa asupra acestui caz pentru că încă se desfăşoară cercetări. Nu am găsit niciun semn că ar fi vrut să se sinucidă”, a mai spus Brotea. Surse neoficiale spun, însă, că bărbatul în vârstă de 59 de ani avea ceva probleme cu băutura precum şi neînţelegeri în familie. Dacă în primul caz se ştie clar că este vorba despre o sinucidere, în ceea ce priveşte al doilea accident încă se mai desfăşoară cercetări, pentru a se stabili dacă a fost un accident sau nu.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here