Tren Regio-Expres pe ruta Târgu-Jiu – București

2541

Nu mai puțin de 34 de trenuri InterRegio din toată țara vor deveni trenuri Regio-Expres, de la 1 aprilie, anunță CFR Călători.
„Pe înțelesul tuturor, Regio-Expres este echivalentul trenului accelerat clasic, conceput să umple golul între Regio și InterRegio care reprezintă echivalentul fostelor trenuri personale și respectiv rapide”, a declarat Dan Costescu, directorul general CFR Călători.
Pe lista trenurilor găsim și IR 1825 București Nord – Târgu-Jiu, care devine RE 9015 București Nord (plecare 14:45) – Târgu-Jiu (sosire 20:20), dar și IR 1826 Târgu-Jiu – București Nord, care devine RE 9016 Târgu-Jiu (plecare 05:00) – București Nord (sosire 10:46).
Trenurile transformate în Regio-Expres vor avea în continuare același nivel de confort și facilități oferite de anterioarele trenuri IR.
Practic, călătorii vor avea ocazia să călătorească la confort de InterRegio la tarife mai mici, de tren Regio, cu rezervarea locului. De asemenea, se vor menține orele şi în mare parte staţiile de plecări/sosiri, fără scăderea vitezei de circulație, mai susțin reprezentanții CFR.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here