Trei tineri din Rovinari, reţinuţi pentru tâlhărie

481

Trei tineri din oraşul Rovinari au fost reţinuţi marţi de oamenii legii după ce, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, au tâlhărit un bărbat. Cei trei suspecţi vor fi prezentaţi astăzi cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

O angajată a unui bar din Rovinari a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor din localitate după ce trei tineri aflaţi în stare de ebrietate au intrat în local şi au tâlhărit un client. „În noaptea de 7 august a.c., ora 01:24, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o angajată a unui bar din localitate, cu privire la faptul că în jurul orei 01:20, în local au intrat 3 tineri care au vrut să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, cei trei tineri aflaţi în stare de ebrietate, au lovit un cetăţean ce juca la jocurile electronice şi l-au deposedat pe acesta de o borsetă, după care au plecat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari. Aici a fost identificată partea vătămată, B.A., de 43 ani, din oraşul Rovinari, care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Înainte de a fi transportat cu o ambulanţă la Spitalul oraşului Rovinari pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale, bărbatul le-a spus poliţiştilor că cei trei tineri l-au lovit şi i-au luat cu forţa o borsetă în care avea un telefon mobil, suma de 70 de lei, două carduri bancare şi cartea de identitate.

Tâlharii, prinşi în mai puţin de o oră
Atât partea vătămată cât şi ceilalţi clienţi prezenţi în bar le-au oferit poliţiştilor suficiente informaţii despre suspecţi, astfel că în numai 45 de minute oamenii legii au reuşit să-i prindă pe cei trei tineri. „Având în vedere relatările părţii vătămate şi ale martorilor prezenţi la eveniment, care au oferit informaţii despre semnalmentele şi articolele de îmbrăcăminte cu care suspecţii erau îmbrăcaţi, poliţiştii au început activităţile de căutare. La scurt timp, după aproximativ 45 de minute de la sesizare, poliţiştii i-au depistat pe cei trei suspecţi pe raza oraşului Rovinari. Tinerii, identificaţi ca fiind R.R.L., de 20 ani, J.V.A., de 20 ani şi B.C., de 22 ani, toţi din oraşul Rovinari, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. De asemenea, pe parcursul cercetărilor banii şi bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate”, a precizat Daniel Tică. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here