Trei noi premii în palmaresul folcloriștilor gorjeni

635

Trei tineri soliști de muzică populară din Gorj au urcat pe podium la două competiții de profil ce s-au desfășurat săptămâna trecută, îmbogățind palmaresul județului cu un nou trofeu și alte două premii.

madalina anutaSăptămâna trecută, la Drobeta Turnu Severin, s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție a Concursului Interjudețean de Muzică Ușoară și Folclor pentru Copii “Suflet de artist”, competiție la care s-au făcut remarcate două tinere soliste din Gorj, eleve ale Palatului Copiilor din Târgu-Jiu. Este vorba de Mădălina Anuța, care a obținut Premiul I, și de Antonia Stoian, care s-a întors acasă cu Trofeul concursului, fiecare la categoria ei de vârstă. Tot săptămâna trecută s-a desfășurat, la Caracal, cea de-a XII-a ediție a Festivalului de folclor “De dor de primăvară”, competiție la care s-a evidențiat violonistul Robert Florian Mustățea din Târgu-Jiu, acesta obținând Premiul I la secțiunea soliști instrumentiști.
Roxana Lupu

robert mustatea

1 COMENTARIU

  1. De ce nu mentionati si numele cadrelor didactice in articol?? Cinsiderati ca le faceti prea mare reclama?? Ce ar fi rau daca..dupa aceasta reclama ar fi cautati acesti dascali de alti copii talentati??? Cred ca nu va dati seama cati pasi se fac ca sa aduci un copil la acest nivel…Sau…are cineva o alta opinie?? Au cazut copii talentati din cer la Palatul Copiilor??Daca fiul meu ar castiga un premiu -indiferent de domeniu- m-as simti tare mindru sa fie nominalizat dascalul sau..pina la urma..cu atat se aleg si ei..cu recunostinta si pomenire..acum cat sunt vii si au grija de copiii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here