Trei minori din judeţul nostrum – Găsiţi după mai multe zile de căutări

365
Trei minori căutaţi la nivel naţional au fost depistaţi în acest sfârşit de săptămână. Copiii au plecat de bună voie de la domiciliu sau de la centre de tip familial, fără a anunţa pe cineva, fiind căutaţi de poliţia din toată ţara.

Minorul B.E.C., de 16 ani, din Bolboşi, a fost depistat de către poliţiştii din Mătăsari, sâmbătă. Acesta a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 13 octombrie pentru a merge la şcoală, fiind elev în clasa a X-a şi nu a mai revenit. Potrivit spuselor sale, a plecat voluntar şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Minorul a fost încredinţat familiei.
Găsiţi în Galaţi
De asemenea, alţi doi minori, T.R., de 11 ani, din municipiul Târgu – Jiu şi C.C.O., de 13 ani, din comuna Drăguţeşti, au fost găsiţi, în seara zilei de vineri, tocmai în Galaţi. Cei doi copii, colegi la aceeaşi unitate de învăţământ, au plecat de la şcoală în data de 15 octombrie, după terminarea cursurilor şi nu au mai revenit. În urma primelor verificări s-a luat în considerare şi posibilitatea ca aceştia să fi părăsit judeţul, fiind daţi în urmărire naţională. Băieţii au fost găsiţi în seara zilei de 16 octombrie, de către poliţiştii de la transporturi feroviare, în localitatea Galaţi, fiind internaţi într-un centru de primire minori. Minorii au fost preluaţi ieri dimineaţă de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. În dimineaţa acestei zile, poliţiştii din cadrul I.P.J. Gorj urmează a-i prelua pe cei doi minori din centru şi încredinţa, după caz, familiei şi reprezentanţilor Centrului de Tip Familial Săvineşti.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here