Trei incendii în mai puţin de 24 de ore

379

Pompierii gorjeni au intervenit, pe parcursul a mai puţin de 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii izbucnite pe raza judeţului. Din fericire, niciunul dintre cele trei incendii nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Un echipaj de intervenţie, cu 5 subofiţeri, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, a intervenit ieri dimineaţă, la ora 04:19, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz parcat în Autogara Târgu-Jiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, în urma incendiului au ars parţial elemente combustibile, atât din habitaclul cât şi de la motorul microbuzului, iar cauza probabilă a incendiului este „efectul termic al curentului electric degajat ca urmare a unor conductori electrici neizolaţi corespunzător”. Intervenţia a durat aproximativ 20 de minute.

Incendii la Negomir şi Căpreni
Alte două incendii au izbucnit pe raza comunelor Negomir şi Căpreni. Două anexe gospodăreşti din satele Paltinu şi Cornetu au fost cuprinse de flăcări din cauza unor focuri în aer liber, lăsate nesupravegheate. Din fericire, pompierii militari de la Secţia de Pompieri Turceni şi Garda de Intervenţie Hurezani au intervenit la timp şi au reuşit să stingă flăcările. În urma celor două incendii au ars anexele gospodăreşti pe o suprafaţă totală de 110 mp., precum şi circa 2,5 tone plante furajere.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here