Tratamente pentru creşterea părului

498

coafuraIndiferent de cum se schimbă moda sunt femei care vor neapărat părul lung, dar acest lucru nu e chiar aşa uşor de obţinut, în special în aceste zile când stresul cuprinde întreg organismul. Creşterea părului se poate realiza mult mai bine dacă avem în vedere o îngrijirea corectă corelată cu o dietă echilibrată.

Părul lung, gros şi lucios e plin de sănătate. În schimb, părul uscat şi deteriorat, dar şi căderea lui exagerată semnalează o neregulă în corpul tău. Curăţarea şi hidratarea reprezintă primul pas pentru stimularea creşterii părului, după care poţi încerca şi câteva tratamente naturiste.

Iată ce poţi face pentru a stimula creşterea părului:

crestearea paruluiSe pun câte două linguriţe din următoarele plante la o jumătate de litru de apă: frunze şi rădăcină de urzică, frunze de mesteacăn, rădăcină de brusture şi rădăcină de săpunăriţă. Se strecoară, se filtrează. Se fricţionează părul de 2 ori pe săptămână. O altă soluţie se poate prepara din: un litru de apă, maghiran frunze, flori sau tulpini uscate şi se obţine un decoct. Se fricţionează pielea capului după ce înainte v-aţi spălat pe cap. Rozmarin, salvie, sunătoare, apă din care se prepară un decoct care se aplică de 2 ori pe săptămână. Frunze de urzică şi apă – infuzie utilizată dimineaţa şi seara.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here