Traseistul Barbu s-a făcut frate şi cu Dian Popescu pentru a trece puntea

522

În doar un an de mandat de senator de Gorj, Tudor Barbu a schimbat două partide şi a intrat de luni în cel de-al treilea. Cu ştampila de traseist politic în buzunar, Barbu a uitat astfel toate promisiunile electorale făcute gorjenilor sub PPDD, când a trecut la Putere în PC.

Acum a renunţat şi la al doilea partid pentru a trece la PNL, loc în care a devenit frate cu Dian Popescu, senatorul liberal pe care în 2012 îl blama acuzându-l de corupţie. De altfel, chiar le spunea jurnaliştilor că nu vroia să dea mâna cu senatorul care i-a devenit şef în PNL Gorj. Barbu, la Gorj, este scump la vedere pentru cei care i-au dat votul în decembrie 2012. Acesta nu îşi ţine audienţele la cabinetul senatorial dar are grijă, cu siguranţă, să-şi deconteze de la Senat, costul călătoriilor cu maşina pe care le “face” în Colegiu.

Consecvent doar verbal
Tudor Barbu a anunţat luni, în plenul Senatului, că părăseşte Partidul Conservator şi trece la Partidul Naţional Liberal (PNL). “Deşi nu am decât un an de parlament, dar am 24 de ani de presă politică, am înţeles că ţinuta morală, educaţia şi bunul simţ sunt deasupra intereselor vremelnice de partid sau de orientare politică. Fapt pentru care, vreau să anunţ că rămân consecvent alianţei de centru-dreapta, în care am intrat acum câteva luni.
Mă numesc Tudor Barbu, senator de Gorj, părăsesc Partidul Conservator astăzi, înţelegând să rămân consecvent cu mine şi cu ţinuta mea morală şi voi activa începând de azi în grupul parlamentar al marelui Partid Naţional Liberal”, a declarat Barbu.
Acum, cu Barbu alături, Dian Popescu poate ataca mai uşor PSD Gorj, asta dacă organizaţia judeţeană nu îi va muta oamenii de pe posturile publice.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. golanilor ce sugeti sangele acestei natiunii .. urmati voi .. dupa ilustrii hotii ai fotbalului romanesc .. deci, cacalinoiule, alcoolistilor, care va stiti, chiorule, si toti care faceti jocuri murdare .. VREMEA VOASTRA SE APROPIE .. deci, dumnezeu nu va poate scoate din focurile iadului .. asa sa va ajute dumnezeu, cat bine faceti voi oamenilor nevoiasi ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here