Transloc Târgu-Jiu cumpără combustibil de un milion de lei

320

translocSocietatea de transport în comun de pe raza municipiului Târgu-Jiu, Transloc SA, va aloca din bugetul propriu suma de 1.113.700 lei pentru achiziţionarea prin licitaţie electronică a 300.000 de litri de motorină Euro5,

precum şi a 25.000 de litri de benzină fără plumb pe bază de bonuri valorice. Această cantitate va fi necesară societăţii pentru asigurarea cu carburant a mijloacelor de transport în comun pe tot parcursul anului 2010. „Ne trebuie motorină pentru că autobuzele merg pe motorină, şi benzină pentru că avem maşini mici în dotare care merg pe benzină. Şoferii unităţilor de stat nu pot alimenta cu carburant doar dacă prezintă aceste bonuri valorice la alimentare”, ne-a declarat Vasile Căilean, director Transloc SA. Bonurile valorice au o valoare de 50 de lei/ bucata.

Astfel de licitaţii au fost organizată şi în anii anteriori, însă anul trecut a fost câştigată de societatea Petrom, care a asigurat carburanţii pentru 2009 a tuturor mijloacelor de transport aflate în patrimoniul Transloc.
Motorina se va trimite la sediul Transloc Târgu-Jiu, prin intermediul unei firme de transport sau prin mijloacele de transport ale ofertantului, prin grija şi pe cheltuiala sa, în maxim 3 zile de la primirea comenzii. Totodată, carnetele de bonuri valorice se vor trimite prin curierat special la sediul Transloc sau se pot ridica de către reprezentanţii firmei e transport în comun pe raza Târgu-Jiului de la un punct de lucru din municipiu al ofertantului.
Transloc SA, are, în prezent, în dotare 17 troleibuze şi 22 de autobuze. Cu acestea circulă zilnic aproximativ 15.000 de persoane.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here