Transferul “polițistului” Vulpe la Cariera Lupoaia tensionează minerii

692

Promovarea directorului Dumitru Dobrițan de la Cariera Lupoaia în funcția de director adjunct al Sucursalei Miniere Motru-Jilț, prin ordinul semnat de conducerea CEO, bucură salariații care au avut o relație profesională și umană excelentă cu acesta, dar îi întristează în privința persoanei care va fi numită în locul vacant. Este vorba despre promovarea la Lupoaia a lui Viorel Vulpe, director al Carierei Husnicioara, văzut de către o parte dintre mineri drept un șef care exagerează în privința respectării programului de lucru.

Vulpe ar fi urmărit la Jilț, locul în care acesta a prestat înainte de Husnicioara, angajații cu binoclul de pe utilaje, asta pentru a-i lăsa, doar pe unii, fără loc de muncă. Atitudinea și tonul directorului Vulpe nu ar fi fost unele care să-i facă mândrie funcției, susțin salariații de la Jilț care s-au bucurat de transferarea acestuia la Husnicioara.

DSC_0269“Am primit o mulțime de telefoane de la membrii mei de sindicat dar și de la alte nenumărate persoane din cadrul Carierei Lupoaia care își arătau nemulțumirea față de aducerea la această unitate a domnului Vulpe. Oamenii s-ar fi așteptat ca după promovarea lui Dobrițan aici să fie pus un director din cadrul carierei, cu atât mai mult cu cât actuala echipă de conducere a avut performanță în ciuda lipsurilor existente aici. În schimb, în fruntea Lupoaia va fi adus un director care nu a fost bine văzut nici în rândul personalului de la Jilț și nici a șefilor de la CEO, urmare a partipriurilor făcute în ultimul timp. Am vorbit cu minerii de la Jilț și eu și colegi de-ai mei și astfel am aflat că domnul Vulpe avea un comportament exagerat în privința așa-zisei prezențe la locul de muncă, el speriind angajații că îi urmărește cu binoclul la serviciu, în timp ce atitudinea sa în raport cu angajații ar fi lăsat și ea de dorit. Aceste lucruri ne pun pe gânduri, deoarece Lupoaia a fost ocolită de scandaluri după plecarea lui David de la noi și nu ne-am dori să reînceapă tensiunile în rândul personalului oricum mult diminuat și care a reclamat mereu lipsurile din producție”, a declarat Nicu Bunoaica, lider de sindicat la Cariera Lupoaia. Sindicalistul avertizează că oamenii ar fi dispuși să oprească lucrul dacă Vulpe va veni pe postul de director unde se va comporta ca un “polițist” și nu ca un profesionist în minerit.
Un punct de vedere legat de viitorul transfer nu a avut și Nicolae Bădița care a cam dispărut de pe scena sindicală.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Dobritanu a facut o treaba buna la Lupoaia. In plus caracterul acestui om depaseste cu mult suma caracterelor ultimilor trei directori de la aceasta unitate. Omul are coloana vertebrala si s-a vazut in relatia cu sindicatele de la Lupoaia. Ne pare bine pentru promovarea dumnealui si speram sa vina cineva care sa poata umple golul ramas. Presedintele de Sindicat Badita nu se mai vede demult prin sala de apel. Nici sa nu vina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here