Transalpina şi Rânca, platouri de filmare pentru o reclamă

968

Nu mai puţin de 80 de persoane, membri ai unei echipe de filmare, au ajuns în staţiunea Rânca duminică. Ei s-au cazat la un hotel din centrul staţiunii, iar luni dimineaţa au început filmările la o reclamă. Regizorul englez a avut de ales între mai multe locaţii din ţară, însă el a optat Transalpina şi Rânca.

filmari ranca2Transalpina, sau Drumul Regelui, dar şi staţiunea montană Rânca, reprezintă o atracţie nu doar pentru români, ci şi pentru cei de peste hotare. Aşa se face că un regizor englez, care a fost angajat pentru a realiza o reclamă pentru o bancă, a refuzat toate opţiunile, insistând ca filmările să aibă loc la intrarea în staţiunea Rânca şi pe Transalpina. Însoţit de echipa de filmare, care însumează nu mai puţin de 80 de persoane, regizorul şi colegii săi au ajung în staţiunea gorjeană duminică şi s-au cazat la un hotel cunoscut.
ranca zapadaLuni dimineaţa au început filmările, acţiunea desfăşurându-se pe tot parcursul zilei.
Proprietarii de pensiuni şi cabane din Rânca s-au bucurat să vadă că străinii aleg această zonă, sperând că potenţialul turistic al staţiunii va creşte odată cu difuzarea acestei reclame.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here