Transalpina, gazda finalei RoDrift!

1677

Spectacolul automobilistic revine la sfârșitul săptămânii pe Transalpina. Iubitorii de cai putere vor fi prezenți din nou la Rânca, pentru finala campionatului RoDrift. Runda cu numărul 4 din Campionatul Național de Drift va avea loc sâmbătă și duminică, în Pasul Urdele. Este cel mai antrenant traseu de drift din țară și, tocmai de aceea, etapa se bucură de participare internațională.
,,Sus, pe acoperișul României, la 2145 de metri, pe Transalpina vom putea vedea câteva zeci de mii de cai putere adunați la un loc. Vorbim de mașini de drift superechipate. Sunt peste 50 de piloți deja înscriși până acum și foarte mulți străini. S-au încris din campionatul ucrainian, erau peste 7 piloți ieri (n.r. – luni). Vor veni cei din Bulgaria, cei din Ungaria și, în afară de ei, vor fi prezenți și conaționalii noștri, echipajele românești care trebuie să se ridice la înălțime, pentru că se vor bate cu niște monștri ai driftului european. Toată lumea a spus că în Pasul Urdele este cel mai spectaculos circuit de drift. Nu vezi decât cerul și sunt anumite zone în care dacă nu știi foarte bine traseul este greu să te orientezi acolo. Asta îl face iubit de piloți și, de aceea, foarte mulți au vrut să vină aici”, a declarat Cristi Tudor, organizator local.
Accesul publicului va fi restricționat, dar sesiunile de concurs vor putea fi urmărite pe pagina de facebook RoDrift. Duminică, PRO X transmite, în direct, finala, începând cu ora 15.30.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here