Top pacanele cu 777 în 2020

1951
  1. Starburst – Pacanele 777

 

Vom lansa această listă cu cel mai popular slot online din toate timpurile și unul care este mereu ocupat la cazinourile online. Starburst by NetEnt este un fantastic slot video cu 5 tambururi, 20 de linii de plată, cu un RTP de 96,10%. Cea mai mare parte a popularității sale se reduce la variația scăzută, ceea ce înseamnă plată regulată și o mulțime de acțiuni distractive.

 

Starburst a fost conceput cu un stil clasic, dar cu o grafică uimitoare, iar cea mai bună caracteristică bonus este cea a wilds-urilor în expansiune. Acestea pot ateriza pe oricare dintre cele trei tambururi de mijloc și, atunci când vor face acest lucru, se vor extinde pentru a umple întreaga rolă, uneori pe toate cele 5 oferindu-ți mai multe plăți. Nu numai că, atunci când aceste Wilds în expansiune aterizează, vor bloca role pe care au aterizat. Lista e asemănătoare cu cele de la EGT cum ar fi varianta Shining Crown demo unde vei primi apoi re-rotiri gratuite pe rolele rămase, în cazul în care orice nou combo câștigător va fi plătit în consecință.

 

  1. Sizzling Hot

 

Sizzling Hot Deluxe Tema

Sizzling Hot este o mașină de slot tradițională care îmbunătățește lucrurile cu o gamă de grafică de înaltă definiție. Aspectul este comparabil cu vizionarea unui film pe un televizor HD în loc de unul alimentat de un computer CRT (cele cu un spor mare pe ele).

 

Pictograma 7 fierbinte este cea mai mare plată pe întregul slot. I se alătură o serie de pictograme familiare care includ cireșe, pepeni, lămâi, struguri și prune; toate respectând tema de ansamblu.

 

Opțiuni de pariere și alte funcții

Novomatic vrea să păstreze lucrurile simple, astfel încât jucătorii pot continua să joace slotul cât mai repede posibil. Au păstrat aceeași gamă de pariuri la alte sloturi, ceea ce înseamnă că jucătorii pot paria orice de la 0,02 la 100 USD pe piesă. Acest lucru acoperă fiecare stil de joc, cu excepția jucătorului cu miză mică, și chiar nu îi va deranja să cheltuiască 2p pe rotire.

 

  1. Extra Stars – Pacanele cu 777

 

DESPRE EXTRA STARS VIDEO SLOT

Extra Stars este o ofertă de la European Games Technology. Această firmă de proiectare europeană în vigoare și în curs de viață pare să aibă încântare să folosească pictogramele și temele clasice de sloturi, multe dintre design-urile lor pe tradiționalul pub fruity, acest slot video este doar un astfel de joc. Este o mașină electronică cu cinci linii de plată, cu un premiu de 1000 de monede, dar multe alte modalități de a câștiga mult mai multe, inclusiv un PJP cu niveluri.

 

CARACTERISTICI SPECIALE

 

Stelele sunt vedetele spectacolului din acest slot. Aceste pictograme Star se stivuiesc și oferă o rotire gratuită pentru a ajuta la crearea mai multor combinații câștigătoare, așadar, sunt și cărțile Wild. Practic, întreaga rolă este Wild, iar acest recenzor s-a bucurat de mai multe câștiguri foarte mari la această caracteristică. După adăugarea primului lot de câștiguri Wild, rotirea gratuită este recompensată jucătorului și câștigurile de la acest anunț la prima sumă câștigătoare.

 

Alte pictograme sunt „7’s”, fructe – pepene verde, prune, portocale, lămâi, banane, struguri și cireșe. Steaua Wild apare pe rolele doi, trei și patru și înlocuiește toate simbolurile de pe același tambur. Un joc de pariat este, de asemenea, oferit pentru câștiguri sub un anumit prag, iar acesta este un tip dublu sau renunță la jocul în care câștigurile sunt riscate și se dublează sau se pierd cu ghicirea culorii unei cărți (roșu sau negru). Permite cinci încercări de a dubla acești bani iar și iar, până când jucătorul câștigă, colectează sau pierde.

 

  1. Supreme Hot

 

DESPRE SUPREME HOT

Supreme Hot este o mașină de fructe care este destul de asemănătoare în materie de modă și design cu celălalt slot tematic „cald” al EGT, Ultimate Hot. De fapt, diferența dintre ele este foarte mică. Ceea ce are Supreme Hot și nu are slotul soră, sunt 27 de moduri de a câștiga. Acest lucru face ca această mașină de fructe glorificată să fie considerabil mai ușor de câștigat. Supreme Hot este încă jucat pe 3 tambururi și conține aceleași patru jackpot-uri progresive ca și jocul surorii sale. Supreme Hot are valori de monedă fixate la 1.00, deși jucătorii nu pot ajusta numărul de linii de plată. Pariurile minime și maxime provin de la 5,00 pe rotire, până la un total de 100,00, respectiv rotire.

 

CARACTERISTICI SPECIALE – Jocuri de slot cu 777

 

După cum vă puteți imagina, nu există niciodată funcții speciale pe care să le utilizați în Supreme Hot. Rareori se găsesc în sloturi clasice sau jocuri cu mașini de fructe. În schimb, jucătorii vor trebui să se bazeze pe pictogramele care sunt prezente în slot. Astfel de simboluri includ 7s, semne în dolari, bare, stele, clopote, struguri, portocale, clopote, cireșe și icoane multiplicatoare.

 

Funcția de multiplicare este singurul bonus din acest joc. Pictogramele de multiplicare pot ateriza pe toate tambururile și vor multiplica câștigul total al jocului dvs. cu 2x valoarea normală. Este posibil să aterizăm 9 tipuri în acest mod, deși pentru a fi perfect sincer, acest lucru nu se întâmplă foarte des.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here