„Titanic vals”, în premieră la Târgu-Jiu

451

titanic vals (2)Actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu–Jiu par să nu aibă nicio clipă de răgaz. La două săptămâni de la premiera music-hall-ului „Me and my girl”, pe scena târgujiană va fi jucată o

nouă premieră şi anume piesa „Titanic Vals”.

O piesă din repertoriul clasic românesc, scrisă de Tudor Muşatescu, „Titanic Vlas” a fost pusă în scenă de către actorii târgujieni în aproximativ o lună şi jumătate. „De data aceasta nu mai este vorba despre un music–hall ci despre o piesă clasică, de Tudor Muşatescu. Am lucrat cam o lună şi jumătate la ea pentru că este o piesă destul de complexă”, ne-a dezvăluit directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, Marian Negrescu.
„O comedie spumoasă”
Toată săptămâna aceasta actorii vor repeta pentru ca sâmbătă seara totul să fie perfect, premiera având loc pe data de 13 februarie, începând cu ora 19.00. Biletele vor fi puse în vânzare începând de mâine, la agenţia teatrului. Pentru premieră, acestea vor avea preţul de 20 de lei, în timp ce, pentru restul reprezentaţiilor, orice adult va scoate din buzunar 12 lei, iar un elev sau un pensionar, 7 lei. „Este vorba despre o comedie spumoasă, o comedie de limbaj şi atunci textul capătă valenţe mai speciale, contează foarte mult interpretarea”, a explicat Negrescu.
Spectacol pentru îndrăgostiţi
Nici ziua îndrăgostiţilor nu a fost uitată, însă, de către angajaţii teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. „Duminică, după premiera de sâmbătă, vom oferi târgujienilor, împreună cu Primăria, un spectacol de Valentine`s Day, un spectacol mai special. Apoi, aşa cum ne-am obişnuit deja publicul, toată săptămâna, în fiecare seară, vom juca piesa la care am avut premieră”, a mai dezvăluit directorul teatrului. Astfel, sâmbătă, 13 februarie, premiera piesei „Titanic Vals”, duminică spectacol pentru îndrăgostiţi, iar toată săptămâna ce va urma, în fiecare seară se va juca tot „Titanic Vals”, programul actorilor fiind unul destul de încărcat, în aşa fel încât să poată mulţumi toate cerinţele publicului.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here