Tineri pugiliști gorjeni, învingători la Cugir

469

Boxul gorjean continuă să scoată învingători, recent la o gală de box dedicată juniorilor și cadeților desfășurată la Cugir și dotată cu Cupa CSO Cugir a adus noi victorii pentru trei tineri boxeri gorjeni.

Antrenorii Ninel și Leontina Geică au participat la această gală cu trei sportivi, toți trei clasându-se la final pe primul loc la categoriile lor. Astfel, la categoria 40 de kg cadeți, David Andreaș l-a învins mai întâi pe Ciprian Dumitru, de la CSM Râmnicu Vâlcea, pentru ca în finală să îl învingă și pe Remus Rontaș, de la Voința Cluj. Tot la cadeți, dar la categoria 59 de kg, Ionuț Dăianu a disputat un singur meci și l-a învins pe Ionuț Mureșan, de la CS Câmpia Turzii. La juniori, Loris Andreaș i-a învins pe Horațiu Vereș de la Voința Cluj și Alex Suciu, de la CS Câmpia Turzii II.
Galele de la Cugir au fost folosite de pugiliștii gorjeni drept pregătire pentru campionatul naţional ce va avea loc la Craiova în perioada 15-21 noiembrie: “Au fost meciuri de verificare. Aveam nevoie de astfel de sparring-uri înaintea Campionatului Naţional de la Craiova la nivel de cadeţi. Semnalele sunt foarte bune”, a declarat antrenorul Ninel Geică.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here