Tiberiu Tătaru, din nou campion la tenis de masă

2346

Tiberiu Tătaru, preşedinte al Colegiului Fizioterapeuţilor Gorj şi fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a revenit încă de la începutul anului trecut la o pasiune din copilărie şi anume tenisul de masă, canalizându-și energia. De atunci, până în prezent, a reușit să câștige mai multe cupe la competiţiile de acest gen, cea mai recentă fiind obţinută acum câteva zile, la Oraviţa, la Circuitul Naţional Amator.
În urma participării la această competiţie, pe 5 octombrie, Tiberiu Tătaru a reuşit să devină campion la Turneul „Cupa Văii Caraşului”, destinat amatorilor de tenis de masă. Toate cunoştinţele, prietenii, dar şi colaboratorii l-au felicitat pe fostul manager al SJU Târgu-Jiu şi i-au transmis mult succes în continuare în practicarea tenisului de masă şi la participarea la competiţiile de profil.
Tătaru a fost desemnat campion județean pe 2018, la tenis de masă pentru amatori. „Tenisul de masă este o veche pasiune pentru mine de când jucam pe mese improvizate de tatăl meu cu colegii de şcoală în curtea casei. Din februarie, anul acesta, am redescoperit această pasiune şi o folosesc cât pot de des, la finalul zilelor de muncă sau în weekend-uri, atât ca mod de relaxare, cât şi pentru valenţele pe care le are exerciţiul fizic. Pasiune, perseverenţă şi dorinţa de perfecţionare continuă mi-a permis să îmi depăşesc în această perioadă partenerii de întrecere”, declara în urmă cu un an de zile Tiberiu Tătaru.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here