Termenul de depunere a declaraţiilor s-a prelungit

400

mihai-seitan-Persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiile nu vor fi penalizate, aceste documente putând fi depuse în cursul întregii săptămâni, iar neconcordanţele care se pot ivi pot fi refăcute, a declarat, ministrul Muncii, Mihai Şeitan.

Deţinătorii de contracte şi convenţii civile şi oamenii care obţin venituri din drepturi de autor îşi pot depune declaraţiile până la sfârşitul săptămânii şi poate şi săptămâna viitoare, a declarat ministrul muncii Mihai Şeitan.

„După ce sistemul se va pune la timp, atunci se vor aplica penalităţi, dacă se va dovedi reaua-credinţă. Este normal ca oamenii să înveţe ce au de făcut, să înveţe şi cei care lucrează cu ei”, a mai spus ministrul, adăugând că este falsă toată această „isterie”. Şeitan a precizat că, de zece ani, în perioada 24 – 25 a fiecărei luni, este aglomeraţie mare la casele de pensii şi la agenţiile şomaj. Ministrul a precizat că „lucrurile au fost puse la punct şi sunt ţinute sub control”, programele de lucru fiind prelungite până la ora 18.00 – 19.00. „S-a speriat lumea că se vor plăti amenzi dacă nu depun până miercuri declaraţiile. Se pot depune declaraţiile toată această săptămână, probabil şi săptămâna viitoare”, a completat Mihai Şeitan.

Daniela Scafeş

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here