Teatrul „Elvira Godeanu” se pregăteşte de bal

424

teatru egTârgujienii vor putea participa şi anul acesta la balul organizat de Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Acesta va avea loc în data de 18 decembrie, organizatorii pregătind şi de această dată un spectacol de excepţie pentru publicul târgujian, precum şi o mulţime de surprize.

Potrivit directorului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu, la ediţia din acest an a balului printre cei care vor încânta publicul de la Târgu-Jiu se numără Bianca Ionescu, Amalia Antoniu şi Toni Zidaru, nume sonore ale Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. Aceştia vor avea un program de aproximativ trei ore, recitalul cuprinzând operă, canţonete şi valsuri. Prima parte a spectacolului va fi asigurată de echipa teatrului, persoanele din public urmând de altfel să fie invitate şi în acest an la dans de către actori. De asemenea, la spectacol îşi vor aduce aportul şi două tinere talente ale muzicii uşoare din Gorj. Este vorba de Maria Gugu, cea care anul trecut şi-a făcut debutul pe scena Teatrului Elvira Godeanu, tot cu prilejul acestui bal, şi Ileana Popescu, o tânără liceancă talentată. Şi în acest an ţinuta de gală va fi obligatorie, respectiv pentru bărbaţi costumul şi papionul, iar doamnelor li se cere să fie îmbrăcate în rochii de seară.

S-au pus în vânzare biletele

Spre deosebire de anul trecut, când preţul unui bilet a fost de 100 lei, anul acesta cei care doresc să participe la bal vor scoate din buzunar doar 50 de lei. Biletele au fost scoase la vânzare ieri iar directorul Teatrului „Elvira Godeanu” spune că se aşteaptă la un număr foarte mare de participanţi: „Cred că va fi plin pentru că, deşi biletele au fost puse în vânzare ieri, încă de săptămâna trecută ne-au sunat pentru rezervări. Practic, la vânzare au fost scoase în jur de 160 de bilete, restul vor fi rezervări”, a declarat Marian Negrescu.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here