Taximetriştii, cu autorizaţiile la vizat

393

taxi facuta de minePână la 15 ianuarie taximetriştii de pe raza municipiului Târgu-Jiu care practică acest serviciu trebuie să se prezinte la Compartimentul Transporturi pentru vizarea autorizaţiilor pe anul 2010.

„Îi aşteptăm să vină la noi şi să aibă asupra sa toate actele legate de automobil, în cazul societăţilor să fie şi ultimul ştat de plată, certificatul de atestare fiscală atât pentru persoanele fizice cât şi pentru cele juridice. Odată ce au aceste documente, ei vor achita şi suma de 140 lei, şi vor completa o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă faptul că şoferul nu a avut sancţiuni pe parcursul lui 2009”, ne-a declarat Florin Paşolea, şeful Compartimentului Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Alături de Poliţia Comunitară, Primăria a desfăşurat numeroase controale pentru a informa taximetriştii cu privirea la aplicarea vizei. „Dacă aceştia vor depăşi termenul de 15 ianuarie, în funcţie de termenul de întârziere, taximetriştii sau societăţile de taximetrie vor primi sancţiuni, de la o amendă contravenţională până la suspendare a activităţii pe termen de trei luni”, a mai spus Paşolea. Până în prezent, la Compartimentul Transporturi s-au prezentat aproape 80% din numărul taximetriştilor înregistraţi. Anul trecut, în registrele Primăriei se evidenţia eliberarea a 390 de autorizaţii, din care 350 permanente şi 40 cu o durată de un an de zile.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here