Taxe noi la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

639

Pentru că dorește să crească veniturile unității, conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a decis să instituie taxe de parcare pentru cei care vor intra cu mașinile în curtea spitalului. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, banii strânși din aceste taxe vor fi utilizați pentru noi investiții.

Echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu face eforturi pentru ca veniturile unității să crească. Astfel, în curtea spitalului de pe strada Progresului, a fost amenajată o parcare cu mai multe locuri, atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul unităţii medicale.

10 lei taxa pe parcare
Conducerea SJU Târgu-Jiu a anunțat că are în vedere introducerea unei taxe de zece lei pentru a facilita accesul la unul din locurile de parcare. De taxă vor fi scutiţi doar angajaţii spitalului. Potrivit lui Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, taxa va fi introdusă din acest an. „Am amenajat parcarea de pe strada Progresului. Este o parcare foarte mare şi va fi introdusă această taxă de zece lei pentru fiecare intrare în curtea unităţii medicale. Avem nevoie de o aprobare pentru reorganizarea serviciului de pază, astfel încât toată procedura să se deruleze în mod legal. Încasările vor fi folosite pentru noi investiţii la spital. Noi mai avem venituri proprii şi din analize medicale, din centrul pentru testări auto şi merg bine toate. Laboratorul de analize medicale a fost şi el acreditat“, a explicat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.
Cât privește clădirea SJU de pe strada Tudor Vladimirescu, pentru a face rost de locuri de parcare acolo, conducerea unităţii medicale a solicitat Primăriei Târgu-Jiu folosirea exclusivă de către spital a locurilor de parcare din vecinătatea instituţiei.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here